Crossmedia talent

Wat doet het CAW?

CAW Antwerpen is een grote en dynamische sociale organisatie. Ons kernidee is dat mensen uitsluiten altijd negatief is. Samen met ruim 1000 medewerkers en onze partners zetten we alles op alles om zoveel mogelijk mensen aan boord van de samenleving te houden.
Om eerlijk te zijn: we zijn trots op wat we doen! En we zoeken een veelzijdige communicatiemedewerker die dat mee van de daken wil schreeuwen. In de binnen- en de buitenwereld.
Ben je goed in het vertellen en vormgeven van verhalen? Maak je graag content in al zijn vormen: een goed artikel, een pakkende video, een stralende visual, een straffe mail, een boeiende social media post of liever een mooie poster?
 

Wat kan jij doen binnen het CAW?

Je layout. Je maakt en vormt beelden. Je geeft mee vorm aan de identiteit van CAW Antwerpen. Je past de huisstijl op creatieve wijze toe op alle mogelijke communicatiedragers zoals folders, posters, gadgets … Zo werk je structureel aan onze herkenbaarheid. Je pikt op deze manier in een gedreven team van 5 collega's dat de interne communicatie van de organisatie versterkt en de herkenbaarheid van het CAW in het straatbeeld verhoogt.
Je krijgt de kans om de veelzijdigheid van communicatie en design te ontdekken, in de sociale sector! Je leert zelfstandig omgaan met je planning, krijgt opdrachten en je krijgt de kans om er kritisch naar te kijken en mee te denken aan onze communicatiestrategie. Je krijgt een breed takenpakket dat video, vormgeving, foto en strategie omvat.

 

Wie ben jij?

Je bent gedreven, zelfstandig en een teamspeler. Je bent leergierig, staat open voor groeimogelijkheden en kan feedback goed verwerken. Je bent een multitalent, ontwerpt voor verschillende dragers en doelpublieken.
Idealiter ben je student in de volgende richtingen:
  • Bachelor Grafische en Digitale Media
  • Multimedia en Creatieve Technologie
  • Grafisch Ontwerp (met interesse in communicatie)
  • Communicatiemanagement
Je bent welkom in de tweede semester van het academiejaar, liefst voor heel de semester.
 
Heb je nog vragen?
 
Heb je interesse?
Stuur een motivatiebrief, samen met je opleiding (en jouw vordering hierin) naar kobe.vangenechten@cawantwerpen.be
Bachelor Communicatiemanagement
Bachelor Grafisch Ontwerp
Bachelor Grafische en Digitale Media
Multimedia en Creatieve Technologie
2e Jaar
3e Jaar
Beschikbaar

Contacteer ons